Κοινωνική προπαγάνδα,gay,straight και η δικτατορία της πλειοψηφίας

UtopiaProject

Όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να κατανοήσω την ψυχαναγκαστική,εμμονική ανάγκη της πλειοψηφίας να σφραγίζει τους ανθρώπους,να κρεμάει ταμπέλες.
Τί θα πεί ομοφυλόφιλοι πολίτες και ετεροφυλόφιλοι.Ο έρωτας, το sex είναι μία συναισθηματική ανάγκη και πολλές φορές απλώς μια ανάγκη που ενεργοποιείται βάσει ενστίκτου.Ο έρωτας είναι έκφραση,είναι τέχνη,είναι τρόπος ζωής.Ο χαρακτηρισμός ομοφυλόφιλος και ετεροφυλόφιλος είναι εντελώς αδόκιμος.Είναι ακόμα μια ανόητη προσπάθεια της πλειοψηφίας να καλουπώσει μια απόλυτη εκδήλωση ελευθερίας,όπως είναι ο έρωτας και να την τρυπώσει στα κουτάκια των μικροαστικών αντιλήψεών της.
Η φασιστική αστική νοοτροπία να διαχωρίζονται οι άνθρωποι σε κοινωνικές ομάδες κρεμώντας τους σεξουαλική ταυτότητα είναι άκρως οπισθοδρομική.Ο προσδιορισμός,αλλά και ο αυτοπροσδιορισμός κάποιου ως ομοφυλόφιλου ή ετεροφυλόφιλου είναι πέρα για πέρα λανθασμένος.
Κανείς δεν γεννιέται με φυτεμένη τη σεξουαλική προτίμηση στο κεφάλι του.Όπως για όλα τα ζώα στη γη έτσι και για τον άνθρωπο το επακόλουθο θα ήταν να έλκεται σεξουαλικά και από τα 2 φύλα.Τα κοινωνικά στεγανά που…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 460 επιπλέον λέξεις

Δημοσιεύτηκε από τον joie

A feminist who wants social justice and a socialist.

Σχολιάστε